Verktygsmakare


Kuggteknik är en branschledande legotillverkare som funnits på marknaden i 50 år. Vi är experter på tillverkning av kugghjul, kuggremshjul, koniska kugghjul, splines och snäckhjul mm. Välkommen till vårt lösningsorienterade företag.

 

Dina nya utmaningar


Vi söker erfaren verktygsmakare till vår finmekaniska verkstad där det finns utrymme att utvecklas och lära sig mycket på plats. 
Det dagliga arbetsuppgifterna innefattar svarvning, fräsning och slipning. Du kommer även att vara delaktig i förbättringsarbete, både i interna processer samt förbättringar av befintliga verktyg och design av framtida verktyg.

 

Dina erfarenheter och egenskaper


⦁    Du har ett stort tekniskt intresse och du har erfarenhet av att arbeta som verktygsmakare.
⦁    Du är initiativrik och självständig samtidigt som du trivs i att samarbeta med andra
⦁    Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill kontinuerligt bidra till att förbättra processer och arbetssätt.
⦁    Du är flexibel och tar dig gärna an nya uppgifter utifrån behoven. 

 

Vi erbjuder


Ett jobb där tradition och tekniskt nytänkande förrenas på ett för den anställdes och företaget bästa sätt. Vi ser den anställde som vår viktigaste resurs att möta dagens och framtidens krav med tillsammans för en hållbar god arbetsplats och bra företagande.

 

Ansökan


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september. Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Sara Möller på mejl: sara.moller@kuggteknik.se 

Postadress
Box 288
793 26 Leksand
Besöksadress
Källbacksvägen 7
793 33 Leksand
0247-135 35
0247-135 26
info@kuggteknik.se

© 2019 Kuggteknik
Information om cookies