CNC-Svarvare 


Kuggteknik är en branschledande legotillverkare som funnits på marknaden i 50 år. Vi är experter på tillverkning av kugghjul, kuggremshjul, koniska kugghjul, splines och snäckhjul mm. Välkommen till vårt lösningsorienterade företag.

 

Dina nya utmaningar


Vi söker en CNC-svarvare till vår finmekaniska verkstad där det finns utrymme att utvecklas och lära sig mycket på plats. 
Vi tror att du som söker har en god teknisk kompetens, ett stort intresse av att utvecklas i ditt arbete och gärna tar dig nya utmaningar.

 

Dina erfarenheter och egenskaper

  • Du har utbildning inom NC/CNC eller annan verkstadsmekanisk utbildning och/eller erfarenhet av jobb som CNC-svarvare. Erfarenhet av styrsystemet Fanuc är meriterande.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill kontinuerligt bidra till att förbättra processer och arbetssätt. 
  • Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som gärna samarbetar med andra
  • Du är flexibel och tar dig gärna an nya uppgifter utifrån behoven. 

Vi erbjuder


Vi är en arbetsplats som förenar tradition och tekniskt nytänkande på bästa sätt. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs, för att tillsammans kunna möta dagens och framtidens utmaningar. 

 

Ansökan


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september. Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Sara Möller på mejl: sara.moller@kuggteknik.se 

 

Postadress
Box 288
793 26 Leksand
Besöksadress
Källbacksvägen 7
793 33 Leksand
0247-135 35
0247-135 26
info@kuggteknik.se

© 2019 Kuggteknik
Information om cookies