Maskinoperatör


Kuggteknik är en branschledande legotillverkare som funnits på marknaden i 50 år. Vi är experter på tillverkning av kugghjul, kuggremshjul, koniska kugghjul, splines och snäckhjul mm. Välkommen till vårt lösningsorienterade företag.

 

Dina nya utmaningar

 

Vi söker maskinoperatör NC och CNC till vår finmekaniska verkstad där det finns utrymme att utvecklas och lära sig mycket på plats. 
Vi tror att du som söker har en god teknisk kompetens och ett stort intresse av att utvecklas och lära andra. 

 

Dina erfarenheter och egenskaper

  • Du har operatörsutbildning inom NC eller CNC eller annan verkstadsmekanisk utbildning och/eller erfarenhet av jobb som maskinoperatör.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill kontinuerligt bidra till att förbättra processer, arbetssätt samt tar ett ansvar för din personliga och gruppens utveckling.
  • Du är flexibel och tar dig gärna an nya uppgifter utifrån behoven. 

Vi erbjuder


Ett jobb där tradition och tekniskt nytänkande förrenas på ett för den anställdes och företaget bästa sätt. Vi ser den anställde som vår viktigaste resurs att möta dagens och framtidens krav med tillsammans för en hållbar god arbetsplats och bra företagande.

 

Ansökan


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 september. Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Sara Möller på mejl: sara.moller@kuggteknik.se 

 

Postadress
Box 288
793 26 Leksand
Besöksadress
Källbacksvägen 7
793 33 Leksand
0247-135 35
0247-135 26
info@kuggteknik.se

© 2019 Kuggteknik
Information om cookies